EXT.GAZE (INSTAL·LACIÓ ESCÈNICA)

Dia i hora: 13 de juliol de 2020, a les 10:00
Lloc: Plaça de Santa Eulàlia
Organitza: Ajuntament d’Esparreguera i LALTRE col·lectiu

Ext.gaze és l’acció escènica des/confinada que el col·lectiu presenta aquest juliol amb l’objectiu d’emetre una reflexió social mitjançant una performance amb estètica de happening. LALTRE proposa qüestionar el rol controlador exercit des dels balcons durant els darrers mesos.

Mirades. Mirades carregades de rebuig. Mirades entre desconeguts. Mirades empàtiques que emeten suport. Mirades acompanyades de comentaris. El plaer i la identitat voyeurista a través de l’anàlisi de conductes sociològiques actuals. Ext.gaze relaciona interior i exterior, dues perspectives antagòniques, i pretén reflexionar sobre una acció que les uneix: controlar.

Es tracta d’una acció escènica multidisciplinària que combina una intervenció física i conceptual en l’espai públic amb diversos llenguatges contemporanis que, repartits en cinc actes diferents, interactuen amb la instal·lació.

L’espectador pot gaudir d’aquesta acció escènica des de diverses perspectives: pot visitar i transitar físicament l’espai durant tot un dia i, a la vegada, també pot seguir per streaming les quatre intervencions performàtiques des de casa. D’aquesta manera es respecten les mesures sanitàries i, també, es potencia el dualisme interior-exterior del rol d’espectador.

10:00h – I: març

12:00h – II: finestra

18:00h – III: sentència

20:00h – IV: soroll

LALTRE convida al públic a participar d’aquesta reflexió a partir d’una instal·lació dinàmica i habitable carregada de suggeriments.

També ho podeu seguir a través del canal d’Instagram: https://www.instagram.com/laltrecol.lectiu/

 

SEGUEIX I COMPARTEIX:

Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.