MUSICAMÓN AMB LA XINA: SESSIÓ DE TAITXÍ

Dia i hora: 11 de juliol de 2020, a les 10:00
Lloc: Plaça del Centre
Organitza: Ajuntament d'Esparreguera

El Taitxitxuan o Taitxí és una art marcial mil·lenari de relaxació consistent en un encadenament de moviments suaus segons un esquema precís que redueix l’estrès i l’ansietat a la vegada que millora la flexibilitat del cos i l’equilibri de la ment.

Aforament limitat a 150 persones assegudes amb la distància de seguretat corresponent. L’entrada es farà per la plaça del Pitango i la sortida pel carrer de l’Hospital. Cal que cadascú es porti la seva estora per a fer els exercicis. I recordeu l’us obligatori de mascareta.

 

Musicamón forma part del projecte comunitari de la Regidoria de Convivència i té la  finalitat de generar espais naturals de trobada entre les diverses comunitats que conviuen a Esparreguera per tal que els veïns i les veïnes es puguin conèixer i relacionar per a ajudar a construir una vila cohesionada en la seva diversitat.

La llavor de Musicamón van ser les coneixences i trobades informals amb persones de diferents nacionalitats residents a Esparreguera que van decidir donar a conèixer la cultura del seu origen en les festes més viscudes a la vila, la Festa Major.

Aquest ha estat el viatge de Musicamón que ens ha portat fins la desena edició, en les quals hem pogut gaudir tots plegats de balls, músiques, colors i menjars de Romania, Colòmbia, Mèxic, el Perú, la Xina, el Pakistan, Senegal, Bolívia i el Marroc.

 

 

SEGUEIX I COMPARTEIX:

Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.